De Klussenier André van der Horst
De Klussenier André van der Horst

t Spiker 45
7231 JM Warnsveld

Dien uw offerte-aanvraag in   

0575 52 91 25
06 4895 7044
a.vanderhorst@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 08134220

Even voorstellen

Mijn naam is André van der Horst. Samen met Corrie woon ik al jaren in Warnsveld. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle verbouwingen in en rond uw woning of bedrijfspand.

Van jongs af aan vond ik timmerwerk en verbouwen al erg interessant. Na de LTS en verschillende cursussen ben ik aan de slag gegaan bij meerdere bedrijven in de bouw. Naast mijn werk heb ik regelmatig verbouwingen voor familie of bekenden gerealiseerd. Al met al heb ik meer dan 25 jaar ervaring in alle denkbare werkzaamheden in de bouwbranche bij particulieren maar ook bij bedrijven.

Sinds 2005 ben ik beschikbaar als Klussenier in Warnsveld en omgeving. De werkzaamheden die ik uitvoer zijn zeer divers. U kunt mij inschakelen voor het realiseren van uw complete verbouwing. Voor kleinere verbouwingen zoals verbouwen van uw badkamer, keuken of zolder inclusief dakkapel en isolatiewerk. Maar ook voor bijvoorbeeld het leveren en plaatsen van dakramen, installatiewerk, timmerwerk en nog veel meer. Naast het verbouwen van woningen heb ik ook veel ervaring met het verbouwen van winkel- en bedrijfspanden.

Mijn klusbedrijf draait op werkervaring maar ook op een professionele werkwijze, kwaliteit, en betrouwbaarheid. Of ik bezig ben met een groot project of kleinere klus bij de oplevering wil ik dat de klant en ikzelf te tevreden zijn over het eindresultaat. Ik besteed veel aandacht aan advisering van mijn klanten zodat zij volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden. Iedere verbouwing of klus kan ik verzorgen vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Mocht het nodig zijn dan verzorg ik ook de inhuur. Zo hebt u maar één aanspreekpunt. Ik reken geen voorrijkosten en u ontvangen 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u gerust per mail of telefonisch contact met mij opnemen. Mijn contactgegevens vindt u bovenaan de pagina evenals de button om direct een klus in te dienen.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...